PENSIUNEA CONTELUI KALNOKY


Localizare: Pensiunea Contelui Kalnoky, este situata in satul Miclosaoara, judetul Covasna. Pensiunea este alcatuita din casute vechi, taranesti, restaurate cu grija, mobilate in stil traditional secuiesc. Casutele, ca si intreg satul pastreaza caracteristicile Transilvaniei de ala data, armonia dintre om si natura.

 

Camere: casele de oaspeti de aici numara 11 camere, decorate cu piese traditionale, recuperate de la localnicii din regiune si restaurate cu atentie, totul fiind construit folosind resurse locale, cu respect pentru natura si în armonie deplina cu valorile unei familii nobiliare.

Stilul de casuta taraneasca recreeaza atmosfera vacantelor pe care le petreceai, copil fiind, în natura, în caminul bunicilor. Nu exist? televizor (motiv pentru care unitatea este clasificat? la doar dou? margarete). 

 

FacilitatiLa sosire, oaspetii sunt întampinati cu palinca si produse de patiserie de casa, in sala de mese comuna, inainte de a fi condusi catre camerelor lor. Seara, toata lumea se întalneste in crama principala a casei, pentru ceea ce a fost descris ca o petrecere continua cu oaspetii în permanenta schimbare. In sezonul mai cald, bauturile de dinainainte de cina sunt servite in jurul orei 19:00 in "Barul de piatra" de langa pensiune. In unele case exista sala de biliard si sauna. Camerele sunt dotate cu fierbator de apa pentru prepararea ceaiului si cu apa minerala îmbuteliata. Recent renovat, castelul Contelui Kalnoky si parcul sau sunt deschise spre vizitare oaspetilor pensiunii.

De la 118 EUR/persoana/noapte, pensiune completa, activitati incluse!


Localizare hotel

525104 Miclosoara, nr. 186, Jud. Covasna, Romania
Review
Parerile clientilor:
 • Currently 2.00/5
Niciun review

Cerere oferta

Informatii despre d-voastra
campuri obligatorii
Informatii suplimentare
campuri obligatorii
  DATE IDENTIFICARE
  INFORMATII
  BREVET
  LICENTA
  POLITA
  ASIGURARE